Μy Sky Garden Experience

Processed with VSCO with f1 preset

Με τέτοιες φωτογραφίες και τόσο ενθουσιασμό δεν γινόταν να μην μοιραστώ μαζί σας μια από τις πιο φανταστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ως τώρα και ένα από τα πιο απίστευτα μέρη στο Λονδίνο! Ναι,το Sky Garden για μένα μπαίνει στα top 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν επισκεφτείς πότε αυτή την πόλη. Τι είναι λοιπόν το Sky Garden ένας τριώροφος κήπο, που βρίσκεται κρεμασμένος πάνω από το Λονδίνο σε ύψος 155 μέτρων και  θέα 360 μοιρών- super δεν ακούγεται?

Οι σχεδιαστές του διάσημου αυτού κήπου, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα κήπο ανθεκτικό και ξεχωριστό έτσι λοιπόν

επέλεξαν φυτά ανθεκτικά στη ξηρασία της Μεσογείου, πολλά ανθοφόρα φυτά για να δώσουν χρώμα στον κήπο την άνοιξη και το καλοκαίρι αυτά που λέω εγώ coconut trees και είναι το γνωστό emoticon σε όλους μας και φυσικά υπάρχουν πολλά αρωματικά βότανα που δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας!

Εκεί πέρα από το να απολαύσεις την φανταστική θέα του Λονδίνου από ψηλά και όπως είπα να δεις από κοντά τον ψηλότερο κήπο του Λονδίνου μπορείς να  απολαύσεις το φαγητό του στο εστιατόριο του Sky Garden σύμφωνα με πηγές έμαθα πως έχει φανταστικά pancakes- δυστυχώς δεν έφαγα! Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος που παρόλο που δεν είναι fan σίγουρα την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω. Στο Sky Garden έχεις την ευκαιρία να κάνεις  ένα μάθημα yoga για περισσότερη χαλάρωση με αυτή την φανταστική θέα πως σου ακούγεται δεν είναι εμπειρία ζωής?

Και επειδή είμαι σίγουρη πως σε έπεισα να το επισκεφτείς μπες από τώρα να κλείσεις την δωρεάν θέση σου για την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το Λονδίνο και φυσικά μην ξεχάσεις να έχεις φορτισμένο το κινητό σου γιατί δεν θα ξέρεις τι να πρωτο φωτογραφίσεις!!

Book your seat here:

https://skygarden.london/booking

Processed with VSCO with a9 preset

 

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *