Οι διακοπές των Χριστουγέννων έφτασαν και αν λοιπόν θες να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο mood με χιόνι, βουνό και ζεστή σοκολάτα τότε είμαι σίγουρη πως με αυτό εδώ το ποστ θα πάρεις μια γεύση διακοπών!! Σε λιγότερο από 2,5 ώρες -με το αυτοκίνητο από την Αθήνα- μπορείς να αφήσεις τις έννοιες της καθημερινότητας σου για λίγο στην άκρη και να επισκεφτείς την όμορφη χιονισμένη Αράχωβα.
Αυτό έκανα και εγώ πριν λίγες ημέρες που ήθελα να χαλαρώσω και να μπω σε κλίμα χριστουγεννιάτικων διακοπών. Eπειδή θα πήγαινα με τους φίλους μου αποφασίσαμε πως θα ήταν ωραίο να κάνουμε και μια διανυχτεύρευση εκεί. Μπήκα αμέσως στο site της Tresor Hotels, επέλεξα Αράχωβα και βρήκα το ιδανικό μέρος για εμάς.
Ένα ζεστό και παραμυθένιο σαλέ, μόλις μια ανάσα από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα, το VIP Chalet 4 Epoxes είναι μέλος της Τresor Hotels και η διαμονή σου εκεί θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστη. Aν με ακολουθείτε στο Snapchat νομίζω πως θυμάστε που σας έδειξα το χιόνι που ήταν δίπλα στο παράθυρο μου, το υπέροχο δωμάτιο μου και το φανταστικό πρωινό που μας έφεραν στο μικρό σπιτάκι μας!
Να γιατί στο VIP Chalet 4 Epoxes έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις τις διακοπές σου είτε με την οικογένεια σου ή την παρέα σου στην ιδιωτική πολυτελή κατοικία της επιλογή σας. Έτσι αν ψάχνεις ένα ιδανικό προορισμό για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σου τότε η Αράχωβα είναι η ιδανική λύση γιατί όπως σου είπα βρίσκεται αρκετά κοντά στην Αθήνα, έχει το χιονοδρομικό κέντρο για τους λάτρεις του ski αλλά πάνω από όλα την ηρεμία και την επαφή με την φύση που όλοι οι άνθρωποι της πόλης έχουμε ανάγκη!
Βρες την βαλίτσα μου με ένα κλικ στο: http://www.bartuggi.com/